El 46% dels lectors de l'ARA Balears veu "positiu" els cent primers dies de Govern però creu que "encara queda molt a fer"

Fins a un 30% per cent dels participants a l'enquesta creuen que "s'han comès massa errors" o veuen l'Executiu "desbordat per la realitat"

Un 46% dels lectors de l'ARA Balears que han participat en l'enquesta proposada que demanava "Com valores els 100 primers dies del Govern" creuen que "l'inici és positiu però encara queda molt per fer". És l'opció per la qual s'han decantat més participants. Més positiva és la valoració d'un 14% dels enquestats, que aposten per "donar l'enhorabona al Govern", ja que pensen que "demostra valentia i compleix els compromisos".

Més enllà, les opinions no són tan entusiastes. Fins a un 30% dels participants a l'enquesta creuen que "s'han comès massa errors" o veuen l'Executiu "desbordat per la realitat". Concretament, la segona opció, amb un 18% dels vots, pensa que "s'han comès massa errors" i que "el canvi que s'esperava encara és enfora" i un 12% veu el Govern "desbordat per la realitat i desgastat per les seves tensions".

Finalment, un 10% creu que "encara és prest per poder fer una valoració".

Ja pots participar en la nostra  nova enquesta.

El + vist

El + comentat