Els veïns posaran nota als serveis de residus i de neteja de Manacor

El nou equip de govern municipal de Manacor vol mesurar el grau de satisfacció ciutadana respecte del servei de neteja de places i carrers, i també del servei de recollida de residus, a tots els nuclis urbans del terme. Per això, ha programat una enquesta ciutadana “breu i senzilla” a través de la qual els veïns posaran nota a l’Ajuntament. A la vegada, es podran detectar els punts dèbils i aquells aspectes que els manacorins considerin que s’han de millorar.

Aquest termòmetre ciutadà servirà al batle actual, Pedro Rosselló (PP), responsable de l’àrea municipal de Medi Ambient, per emprendre les mesures correctores que s’hagin d’aplicar amb la finalitat de millorar-ne el servei. “El que volem és que tant els que vivim a Manacor com els visitants del municipi percebin que els carrers estan nets i que la recollida de residus funciona”, ha explicat el batle.

L’enquesta per saber l’opinió dels veïns de tot el terme manacorí ja es pot contestar a www.manacor.org, segons han informat des de la batlia.