PORTADES ESPORTIVES

"Gats vells": els tècnics de Barça i Espanyol ja preparen el derbi, a les portades de la premsa esportiva

Poc consens en les portades: 'Sport' està pendent de la resolució del TAS mentre que 'Mundo Deportivo' planteja dos substituts de Dani Alves al lateral dret

Recull de portades dels diaris esportius d'aquest divendres:

L'Esportiu: "Gats vells", titula per començar a preparar el derbi de diumenge entre el Barça i l'Espanyol, acompanyat d'una fotografia amb els dos tècnics, que s'han enfrontat molts cops com a futbolistes. Álex Márquez i Mireia Belmonte completen la portada.

Mundo Deportivo: "Pereira i Nyom" són els dos noms que planteja per substituir Dani Alves al Barça. La decisió del Comitè, anul·lant la targeta groga a Messi, també centra la primera pàgina.

Sport: "En les seves mans" recauen les opcions del Barça de poder fitxar l'estiu que ve. Una fotografia dels tres jutges del TAS, Haas, Barak i Mavroidis centra les mirades de la portada.

Marca: "Dur amb ells": el diari destaca les conclusions a què van arribar els responsables de la LFP, el CSD i la RFEF en la reunió celebrada dijous a Madrid contra la violència al estadis.

As: "Premis sense premiada" és la crítica que es llegeix sota una fotografia gegant amb els premis del Consell Superior d'Esports, entregats dijous a Madrid i que no van comptar amb la presència de Mireia Belmonte, competint a Doha.

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT