Balears 13/08/2015

Juan y Andrea justifica els seus preus: "Som un restaurant a primera línia de platja, no un xibiu"

L'establiment ha estat criticat a la xarxa per elevades factures als seus clients i argumenta que són "concordes a l'oferta i demanda"

Ara Balears / Efe
2 min
Ticket de l'establiment Juan y Andrea

PalmaEl restaurant de la platja d'Illetes (Formentera) Juan y Andrea s'ha defensat avui de les crítiques pels seus alts preus i els considera "concordes a l'oferta i demanda" i al "producte final" que ofereix, que inclou el privilegiat marc paisatgístic.

L'establiment ha emès i publicat a les xarxes socials un comunicat per defensar-se davant la polèmica generada en els últims dies a les xarxes socials arran del comentari d'un client que va considerar "una trampa" i "excessius" els seus preus. L'establiment ha rebut nombroses crítiques a les xarxes socials després de fer-se pública una factura de 337,35 euros cobrats a una parella per un menjar compost principalment per dos plats de peix i una botella de vi.

Segons assenyala en el comunicat, "Juan y Andrea és un restaurant a primera línia de platja, no un xibiu" i els preus de la seva carta (IVA inclòs) "estan visibles en ambdues entrades a l'establiment, per la qual cosa qualsevol client pot comprovar els preus abans d'entrar al restaurant i decidir si s'ajusten al seu pressupost". El restaurant assegura que no pretén "justificar" els seus preus, que considera "concordes a l'oferta i la demanda existents, i ajustats al producte final" que ofereix.

Aquest producte final, remarca, "engloba matèria primera fresca local, la ubicació a la platja d'Illetes, dins del Parc Natural de ses Salines, una de les millors platges del món segons diverses publicacions internacionals, un servei amb 55 excel·lents treballadors i una oferta gastronòmica mediterrània cuidada i variada en un entorn inigualable". "Entenem que la nostra proposta pot no ajustar-se a tots els públics, per la qual cosa respectam i comprenem opinions realitzades des del respecte en aquest sentit", assenyala el restaurant.

Segons anuncia, "com a millora en el servei, els preus 'segons mercat' del peix fresc seran comunicats cada dia als clients de manera proactiva per evitar malentesos, en lloc d'esperar que demanin, com es feia fins ara". El restaurant destaca que els seus preus "no són superiors al preu mitjà de la zona" d'altres establiments similars.

stats