Primera Divisió
Esports 30/05/2013

Djukic anuncia que deixa el Valladolid

El serbi dirigirà el darrer partit amb els castellans davant el Mallorca

efe
1 min
Djukic s'acomiada d'uns aficionats

ValladolidMiroslav Djukic, entrenador del Valladolid, va anunciar aquest dijous que a final de temporada deixarà de ser l'entrenador del conjunt castellà. Aquesta notícia podria tenir un vessant negatiu pel Mallorca, ja que els jugadors violetes cercaran una victòria a Son Moix per acomiadar el tècnic amb una alegria. En dos anys, Djukic, ha pujat a l'equip de Segona i l'ha mantingut a Primera. Ara, la seva filosofia viatja a un altre lloc.

"He de comunicar-vos que la propera temporada no continuaré amb vosaltres, volia agraïr-vos la col·laboració en aquests dos anys i agraïr al club l'oportunitat que m'ha donat, a les persones del club, a l'afició i a la premsa", va començar dient davant els periodistes.

Va ironitzar en afirmar que "la culpa és dels jugadors, que han fet en dos anys un projecte que estava pensat per tres temporades, han estat dos grans anys, hem aconseguit els objectius marcats i jo pensava que havia arribat l'hora de cercar un altre repte però he estat molt molt feliç amb tots vosaltres", va subrallar.

Sobre el seu destí va assegurar que no està decidit: "Encara no tenc on aniré, he vengut per comunicar que no continuaré la propera temporada i res més".

M'he esforçat cent per cent pel Reial Valladolid i sempre m'he sentit estimat i valorat aquí, però un pren decissions i penso que és moment d'anar-me'n i cercar d'altres objectius", va precissar.

Respecte a quan havia pres la decissió, va assegurar: "Va ser fa dos mesos i més tard ho vaig comentar al president, quan aconseguirem l'objectiu de la permanència".

stats