Futbol
Esports 02/07/2013

El Constància tornarà a jugar a Segona B

La Federació espanyola va confirmar la plaça dels constanciers a la categoria de bronze

M. Ramis
1 min

PalmaEl Constància tornarà a ser equip de la Segona Divisió B. Així ho ha confirmat la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) mitjançant una circular en la que explica que el club presidit per Antoni Ramis ocuparà una de les dues places vacants que han deixat el Gimnástica de Torrelavega i el Salamanca a la categoria de bronze per causes econòmiques.

Els inquers eren el primer equip amb dret a ocupar les vacants que es produïssin "per deutes amb els seus futbolistes" dels diferents clubs, ja que degut a la inclusió de l'Oriola la temporada passada ocuparen la plaça de descens addicional que es fixà. Així, el Constància després de caure a la ronda del playout amb el Zamora, tornaran a militar a la Segona B.

L'altre plaça que queda vacant s'haurà de comprar per un preu que la RFEF ha determinat en 300.000 euros. La RFEF ha fixat tres criteris per poder optar a la compra de la plaça. El primer club que té dret a aconseguir-la és "l'equip de la Tercera Divisió de la mateixa Federació d'àmbit autonòmic a la que pertanyi l'equip descendit per impagament". El segon, "l'equip descendit de la Segona Divisió B de la mateixa Federació d'àmbit autonòmic a la que estigui adscrita el club descendit per impagament". La tercera, "la resta d'equips de la Tercera Divisió" i la quarta, "la resta d'equips descendits de la Segona B".

http://www.rfef.es/GetDoc?UniqueKeyValue=73484&ShowPath=false&Download=true

stats