Lluís Carreras mira "endavant"

L'entrenador vermell defuig el qualificatiu de final per al duel contra el Saragossa. Alfaro cau de la llista per problemes musculars. Àlex Moreno també en queda fora

L'entrenador del Mallorca, Lluís Carreras, va defugir el qualificatiu de final per al partit de diumenge migdia contra el Saragossa. El preparador català vol evitar sobrepressionar els seus homes deixant de banda la classificació i afirmà que no mira "a baix", sinó que "sempre miro endavant", i qualificà el duel "d'importantíssim, com tots els que queden".

"Les finals desgasten molt i no m'agrada parlar-ne. Serà una final el darrer partit. Serà un partit importantíssim, com tots els que queden. Després valorarem com ha estat. El Saragossa està en una situació bastant fotuda, similar a la nostra", ha explicat l'entrenador després de l'entrenament que l'equip ha completat a Son Bibiloni. El tècnic ha avançat que Alejandro Alfaro no viatjarà a la capital aragonesa a causa d'unes molèsties musculars a la zona del pubis i l'adductor.

Així, Carreras ha oferit una llista de 19 convocats. A part dels sancionats Iriney i Aouate, tampoc no ha citat Àlex Moreno ni Antonio López. Razzagui, Nunes, Miguel García i Martí tornen a la convocatòria després de quedar-ne fora per al duel contra el Barça B.

L'entrenador ha afirmat que ja té decidida l'alineació que botarà a la Romareda, però no l'ha volguda revelar ni donar cap pista.

Carreras ha destacat la rapidesa ofensiva del Saragossa i ha recordat que els de Paco Herrera "es xapen una mica al centre del camp".