El Mallorca torna al centre de Palma

El club reobre la botiga situada a la plaça de Cort amb la intenció de recuperar la presència a la ciutat

El Mallorca ha tornat al centre de Ciutat. Aquest dimarts horabaixa el club ha reobert la botiga que tenia a la plaça de Cort per tal d'apropar-se a l'afició i fer-se visible per a la gran quantitat de turistes que transiten per la zona.

El president, Utz Claassen, i el vicepresident, Monti Galmés, juntament amb els jugadors Xisco, Riera, Cendrós, Martí, Bigas i Marco, a més de l'entrenador, Miquel Soler, han estat els encarregats de reobrir la botiga, una reobertura que ha aixecat expectació entre els aficionats vermells, els quals no han volgut deixar passar l'oportunitat de felicitar els jugadors per la bona dinàmica en la qual s'ha instal·lat l'equip.

D'aquesta manera, el Mallorca recupera un espai imprescindible. En una ciutat que assumeix la visita de milers de turistes, la presència al centre neuràlgic es feia indispensable. En aquest sentit, cal recordar que els grans transatlàntics del futbol de l'Estat i de la venda de camisetes, el Barça i el Madrid, ja estan situats a la mateixa zona. I és que en aproximadament 20 metres del carrer hi ha les botigues del Barça, el Madrid i ara hi torna a haver la del Mallorca.

Més continguts de

El + vist

El + comentat