Lliga Adelante
Esports 01/09/2013

El Mallorca es continua descomponent

Els d'Oltra encadenen la tercera derrota davant l'Sporting en un altre partit esperpèntic que acabaren amb nou jugadors

Miquel Ramis

PalmaEl Mallorca continua amb el seu procés de descomposició. Els vermells tornaren a protagonitzar un altre ridícul a Gijón i caigueren per 3-0. En aquesta ocasió, però, ni els primers minuts foren bons. A més, l'equip va tornar a acabar amb nou jugadors per les expulsions d'Agus i Ximo, aquest a la segona meitat. El central va ser expulsat en el minut 15, fet que condicionà tot el partit que havia plantejat l'entrenador. Va suposar l'inici de la desaparició d'un equip que no hi era ni se l'esperava.

Absent, sense joc, ni intensitat, ni ànima, ni res de res... el Mallorca continua com el coer de la Segona Divisió amb uns registres esfereïdors: onze gols en contra, quatre expulsions i només dues dianes a favor.

L'Sporting, sense fer res de l'altre món, va aconseguir donar una alegria als seus seguidors amb els gols que marcaren Hugo Fraile, al primer temps i una altra vegada com a conseqüència d'una jugada a pilota aturada, Barrera i Scepovic.