El Govern es compromet a pagar la sentència de Cesgarden

El Consell de Menorca havia d'indemnitzar amb 29 milions d'euros la promotora immobiliària per canvis urbanístics introduïts al pla territorial

El Govern s'ha compromès a ajudar a pagar la sentència de Cesgarden, dictada al maig de 2011 pel Tribunal Superior de Balears que condemna al Consell de Menorca a indemnitzar a la promotora Cesgarden amb 29 milions d'euros pels canvis urbanístics que va introduir en el Pla Territorial Insular.

Segons ha informat el Consell menorquí, la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques del Govern, Catalina Cladera, ha manifestat a la vicepresidenta segona i consellera insular de Serveis Generals, Cristina Gómez, "la disposició del Govern a contribuir a afrontar el deute derivat de la sentència Cesgarden". El pla territorial qüestionat va ser aprovat en 2003 per PSOE, PSM i EM-EU.

La consellera Gómez, i el director insular del seu departament, Gabriel Pons, s'ha reunit a Palma amb Cladera i el conseller del Territori, Energia i Mobilitat, Joan Boned.

El + vist

El + comentat