Podem, Guanyem al Consell i Guanyem als municipis

Es ratifica la confluència de Podem i Guanyem a totes les institucions d'Eivissa sota diferents marques en cada cas i pendents de tenir marca per la llista al Parlament

L'Assemblea Ciutadana de Podem Eivissa ha donat el vistiplau a la confluència amb Guanyem Eivissa per presentar candidatures al Consell d'Eivissa en l'eleccions del 24 de maig. Podem Eivissa informa en una nota de premsa que al Consell d'Eivissa la formació participarà en la candidatura d'unitat popular sota el nom de Podem, Guanyem Eivissa.

Explica que després de la consulta celebrada entre el 24 i 26 de Març en l'assemblea ciutadana, en la qual es preguntava als inscrits la seva posició sobre l'aliança amb Guanyem, el 89,33% ha aprovat la unió.

Afegeix que gràcies a aquesta confluència de formacions, en la qual participen també persones de diversos moviments socials i d'altres organitzacions polítiques de la illa, "es consolida una candidatura d'unitat popular que recull el sentiment majoritari de la ciutadania eivissenca, que porta molts anys demanant unitat a les organitzacions alternatives al bipartidisme".

Per altra banda, a les municipals, per decisió a nivell estatal de Podemos, Podem ha de rebutjar a la seva marca i les candidatures seran Guanyem Eivissa (o Guanyem Vila), Guanyem Santa Eulària, Guanyem Sant Joan i Guanyem Sant Josep, mentre que la llista que es presentarà al Consell es dirà Podem, Guanyem Eivissa. A Sant Antoni donaran suport a la plataforma Reinicia Sant Antoni.

Finalment, pel que fa la llista a presentar al Parlament s'estudia presentar-se amb la marca Unió Ciutadana (UC).

El + vist

El + comentat