El punxadiscs Joan Ribas s'imposa en les segones primàries de Guanyem a Vila

La llista haurà de ser ratificada en una assemblea extraordinària que tindrà lloc dimecres

El punxadiscs Joan Ribas, amb un 36,31% dels vots, encapçala la llista de Guanyem Eivissa per a l'Ajuntament de Vila després de conèixer-se els resultats provisionals de les primàries efectuades aquest diumenge, en les quals s'han comptat un total de 54 paperetes, dues de les quals van ser nul·les.

La segona de la llista ha estat Gloria Corral (20,02%), seguida per Juanjo Hinojo (14,49%), Mariví Mengual (13,45%), Bartolo Torres (4,03%), Cristina Planells (3,41%), Adrián Torres (3,41%) i Merche Chapí (3,03%). La resta d'escrutinis han estat per a Óscar Figueruelo (1,17%), Rosa Renedo (1,98%), Jesús Crespo (1,06%) i Montse Trepat (1,66%).

Cal recordar que la llista electoral de Vila no va ser ratificada en el ple del dijous 9 d'abril després que alguns dels candidats renunciassin davant les desavinences amb Ramón Mayol, que havia sortit com a cap de llista, per la qual cosa ha estat necessari repetir les primàries. La llista haurà ara de ser ratificada pel ple extraordinari que es realitzarà dimecres que ve a les 19.30 hores en el Recinte Firal, un cop hagin passat les pertinents 48 hores per a les possibles impugnacions.

El + vist

El + comentat