Hila ja té els avals de gairebé la meitat dels militants del PSOE de Palma

Presenta 362 firmes de suport tres dies abans que acabi el termini i diu que demostra que ell "representa la majoria"

Tres dies abans que acabi el termini, José Hila ha presentat aquest migdia 362 avals per ser candidat a les primàries del PSOE de Palma per triar el seu cap de llista a Cort. La xifra representa gairebé la meitat del cens de militants (750) i més del doble dels avals necessaris (150). Tal com estava previst, i si es confirmen aquests suports en les votacions del proper dia 30, Hila té pràcticament assegurada l'elecció. Les primàries dels socialistes de Palma són tancades als militants.

La gran recollida d'avals feta per l'actual regidor a l'Ajuntament, que té el suport de la líder del PSOE de Palma i exbatlessa, Aina Calvo, deixa pràcticament sense marge a l'altre aspirant, Ramon Socias, que tot i així es dóna per fet que dilluns que ve presentarà els avals necessaris per ser candidat i competir amb Hila el proper dia 30.

En l'acte de lliurament dels avals a la seu del PSIB-PSOE, José Hila ha manifestat que el nombre de suports aconseguits per la seva candidatura, que ha dit que superen els 400 encara que avui no hagi pogut presentar la firma de tots, demostra que ell "representa la majoria" dels militants del partit i que això li transmet "la força i la il·lusió" per continuar treballant en "un projecte per guanyar" i aconseguir un canvi de govern a Cort.

El + vist

El + comentat