Cort formalitza la seva intenció de dedicar un carrer o plaça de Palma a Suárez

L'homenatge pretén reconèixer la persona i el treball de Suárez al capdavant del primer govern d'Espanya després del franquisme

El ple de l 'Ajuntament de Palma ha llegit avui una declaració institucional per la mort de l'expresident del govern Adolfo Suárez, per expressar el seu condol i dedicar-li un carrer o plaça de la ciutat, que serà consensuat en el futur, perquè el consideren "l'artífex de l'actual sistema democràtic espanyol".

L'homenatge pretén reconèixer la persona i el treball de Suárez al capdavant del primer govern d'Espanya després del franquisme. El document es va aprovar inicialment per unanimitat en comissió dilluns, però avui s'ha llegit en el ple per formalitzar la declaració institucional.

"Avui ens sentim tristos per la seva desaparició, ja que també va tenir una forta vinculació amb Palma, on va residir temporalment després de deixar la vida política", assenyala la declaració.

Finalment, els regidors de Palma traslladen el seu condol a tota la família de l'expresident del govern. Després de la lectura de la declaració, es formarà la comissió de pagament per avançar en l'elecció del carrer o plaça de Palma que es dedicarà a Suárez, que serà consensuada entre tots els grups polítics municipals.