Balears 24/05/2013

El PP demana a Pastor que rectifiqui el veto a Bauzá a les festes de Manacor

Efe
1 min

PalmaEl PP de Manacor ha lamentat que el president, José Ramón Bauzá, no estigui convidat als actes de les fires i festes de primavera de Manacor per decisió del batle, el dirigent del PI expulsat del PP Antoni Pastor, a qui ha demanat que rectifiqui la decisió. Segons un comunicat dels populars "els únics perjudicats en barrejar la rivalitat política i els personalismes amb les institucions són tots els ciutadans de Manacor".

La nota insisteix que les institucions, com a representants de tots els ciutadans, han d'estar per damunt dels personalismes" i que és "inacceptable" que Pastor "utilitzi la institució que presideix per dirimir les seves fòbies personals". El comitè de drets i garanties del PP va expulsar Pastor el juliol de l'any passat per haver romput la disciplina de vot en rebutjar el canvi de la llei de funció pública que eliminava el requisit de saber català per ser funcionari.

Pel PP de Manacor el batle i el seu equip s'han "apropiat" del nom de l'Ajuntament de Manacor d'una manera "inacceptable" i això és un exemple de "la seva manca de tarannà democràtic" perquè ni tan sols s'han consultat els grups de l'oposició. Els populars argumenten que no convidar Bauzá és menysprear, no només els votants del PP, sinó tots els ciutadans.

stats