El president dels farmacèutics veu justificat el retard en l'adjudicació d'apotecaries del Govern Bauzá

Antoni Real ha dit que si bé no està "en condicions de descartar ni d'afirmar si hi havia temes polítics", sí que n'hi havia de técnics

El president del Col·legi de Farmacèutics, Antoni Real, ha assegurat avui davant el jutge que instrueix l'anomenat cas Farmàcies que el retard en la convocatòria del concurs per a l'adjudicació de noves apotecaries per part del Govern estava justificat per qüestions tècniques.

Real, que ha declarat com a testimoni durant gairebé dues hores davant el titular del Jutjat d'Instrucció 3 de Palma, Antoni Garcías, ha assegurat després que "està demostrat que els temes tècnics són damunt la taula". "No estic en condicions de descartar ni d'afirmar si hi havia temes polítics (...), però per descomptat que temes tècnics també n'hi havia", ha manifestat el president del Col·legi de Farmacèutics respecte de la decisió del Govern de José Ramón Bauzá d'ignorar una sentència que l'obligava a treure a concurs nou noves apotecaries.

A més de Real, avui declaren com a testimonis dos membres de la directiva de l'entitat col·legial i demà compareixeran dos funcionaris de la Conselleria de Salut. L'únic imputat en aquesta causa és el director general en funcions de Gestió Econòmica i Farmàcia, César Vicente, que té aquesta condició des del març passat però encara no ha estat cridat a declarar pel jutge.

Més continguts de

El + vist

El + comentat