Maria del Mar Bonet rebrà el Reconeixement de Mèrits de Manacor

L'Ajuntament presenta el "millor" programa de Fires i Festes

Manacor entregarà el Reconeixement de Mèrits a la cantautora Maria del Mar Bonet. Es tracta d'un guardó que rep cada any una persona o una institució que destaqui per la seva carrera professional i per la seva tasca en defensa i promoció de la llengua i la cultura catalanes. L'han rebut, entre d'altres, l'actor Antoni Gomila i l'associació cultural Glosadors de Mallorca. L'entrega es farà el 12 de juny i serà el darrer acte d'Antoni Pastor com a batle, ja que el Consistori es constitueix l'endemà.

Programa de Fires i Festes

L'Ajuntament ha presentat avui el programa de Fires i Festes "millor de la història", en paraules de Pastor. En destaquen esdeveniments com els concerts de Txarango i de Mónica Naranjo; novetats com l I Torneig d'Scrabble de Manacor i la festa per revitalitzar el comerç local 'Manacoritza't'. Dissabte dia 30 de maig s'inaugurarà l'obelisc reconstruït al passeig de na Camel·la en honor a mossèn Antoni Maria Alcover. Pel que fa al pregó, enguany el pronunciarà el rector mossèn Andreu Genovard.

Les festes s'han retardat una setmana per no coincidir amb les eleccions. Això no obstant, el dia dels comicis hi haurà un acte no oficial: la primera sortida dels Cossiers, que enguany estrenen capells.

 

 

Més continguts de

El + vist

El + comentat