Manacor protesta per la visita d’Armengol a Son Macià sense convidar oficialment el batle

L’Ajuntament acusa el Govern de manca de lleialtat institucional

La visita de la presidenta del Govern, Francina Armengol, aquest dijous a Son Macià, per reunir-se amb la comunitat educativa del poble, ha obert un esqueix més en les males relacions institucionals Palma-Manacor. Sembla que en té la culpa la moció de censura, la tardor passada, que desbancà del poder municipal a un govern progressista i donà pas a un de conservador, encapçalat pel cap local del PP.

Ahir horabaixa, el batle, Pedro Rosselló, acusa a Armengol de “manca de lleialtat institucional” cap a la seva figura “que representa tots els ciutadans de Manacor”, i considerà “ inèdita la situació perquè, malgrat les tensions hagudes, fins ara s’havien mantingut les formes”.

De totes maneres, des de la Batlia es reconeix que el gabinet de la presidenta havia informat a la regidora d’Educació, Catalina Riera ( PI), que es faria la reunió i li demanaren que ho traslladés al batle de manera informal. “Crec que aquest no és el caràcter que ha de tenir la primera visita de la presidenta de Manacor”, se queixà el batle.

L’Ajuntament, polèmica al marge, informà que “celebra que el Govern consideri prioritària la construcció de la nova escola de Son Macià”, motiu pel qual la presidenta socialista es traslladà al nucli manacorí.

De totes formes, i amb les aigües remogudes, el batle Rosselló demanarà una reunió amb Francina Armengol “per tractar amb el Govern les qüestions que consideram prioritàries pel municipi”. “Esper que celebrem aviat aquesta reunió i puguem posar fill a l’agulla en els temes que afecten el municipi de Manacor”, ha conclòs el batle manacorí.

Més continguts de

El + vist

El + comentat