Balears 25/05/2013

El pilot de l'avioneta estavellada a Marratxí continua en estat greu

És l'únic dels quatre tripulants de l'aparell que va sobreviure a l'accident

ARA Balears/EFE
1 min

PalmaEl pilot de l'avioneta que es va estavellar aquest divendres a Marratxí, just després d'enlairar-se de l'aeròdrom de Son Bonet, continua en estat greu. Així ho han confirmat fonts de l'hospital de Son Espases, on està ingressat a la unitat de cures intensives. Els metges esperen poder estabilitzar l'home -de 22 anys i d'origen argentí- durant les properes hores. Va patir múltiples fractures i cremades a causa de l'accident i de l'incendi que va afectar l'avió just després de caure.

Els altres tres tripulants de l'avioneta, dos homes d'origen colombià i argentí, de 35 i de 23 anys respectivament, i una barcelonina de 35 anys, varen morir a causa de l'accident aeri. L'aparell es va estavellar a les 17.09, just després d'enlairar-se de Son Bonet. Era una Cessna 172M Skyhawk II amb matrícula EC.EMP propietat de l'empresa Aviation Center, que lloga aquesta mena d'aparells.

Encara no se saben els motius de l'accident i la Guàrdia Civil n'investiga les restes. L'avioneta va caure en un ametlerar aferrat a la carretera vella d'Inca, entre l'hipermercat d'Alcampo i l'aeròdrom, a mig quilòmetre de la rotonda del centre comercial. Just després de la topada es va incendiar.

stats