MARRATXÍ

Les obres de l'IES Sant Marçal es retarden un altre mes, com a mínim

José Fernández, president de l'associació de mares i pares, comunicà ahir que la nova previsió de la Conselleria és que dia 20 de gener els alumnes de Marratxí ja es puguin traslladar al nou institut

Les obres de l'IES Sant Marçal, que tenien com a data de finalització el 18 de desembre, es retardaran fins a mitjan gener, segons anuncià la Conselleria d'Educació a l'Apima del centre en una reunió mantinguda dimecres.

José Fernández, president de l'associació de mares i pares, comunicà ahir que la nova previsió de la Conselleria és que dia 20 de gener els alumnes de Marratxí ja es puguin traslladar al nou institut. Si no es compleix el termini, la mateixa Apima avisà el Consistori que els alumnes no aniran a classe dia 20 i es durà a terme una protesta a l'Ajuntament. Fernández mostrà també els seus dubtes que les previsions de la Conselleria es compleixin, ja que les obres van enrere.

Des de fa tres cursos escolars, els alumnes de Marratxí van a classe a l'antiga escola de Santa Maria i comparteixen espai amb els estudiants del futur IES Santa Maria, que encara no està en construcció. Enguany, per problemes d'espai, s'hi han hagut d'instal·lar quatre aules prefabricades al costat, on estudien alumes de 2n i 3r d'ESO de l'IES Sant Marçal. Segons afirmà Fernández, aquestes aules són molt antigues i presenten deficiències, ja que estan mal il·luminades i els alumnes hi passen fred.