Publicitat
Publicitat

El Consell de Menorca rep el traspàs del Llatzeret de Maó

La comissió mixta Govern i consells insulars ha aprovat la iniciativa en una reunió que s'ha realitzat per videoconferència

La comissió mixta de transferències Govern i consells insulars ha aprovat la iniciativa, en forma de text articulat, per al traspàs de funcions i serveis que exerceix l'Administració de la Comunitat Autònoma corresponents al Centre de Formació del Llatzeret, ubicat a l'illa del mateix nom del port de Maó.

El vicepresident del Govern, Antonio Gómez, ha presidit aquesta reunió, que s'ha fet mitjançant videoconferència i en què han participat, des de Menorca, el president i la vicepresidenta del Consell insular, Santiago Tadeo i Pilar Pons Faner, respectivament.

L'octubre passat el consell de govern de la Comunitat Autònoma va aprovar, en forma de text articulat, el traspàs de la titularitat del Llatzeret de Maó al Consell de Menorca.

Gómez ha manifestat que "en haver pres en consideració la iniciativa com a text articulat, permet aplicar el procediment simplificat i avançar de manera més ràpida en la seva tramitació".

L'acord afectarà el personal adscrit al Llatzeret, format per dotze llocs de treball –vuit de ixos i quatre de discontinus–, que passarà a dependre del Consell de Menorca en els termes que preveu l'Estatut d'Autonomia.

El traspàs de l'immoble i el personal va lligat a una transferència financera de 454.936,63 euros.

L'acord de traspàs d'aquest immoble, declarat de Bé d'Interès Cultural el 1993, inclou un immoble amb una superfície construïda de 9.903 metres quadrats sobre una parcel·la de 65.832 metres quadrats, una altra parcel·la de 50.994 metres quadrats, diverses embarcacions i maquinària.

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT