La glosa, un llaç entre Menorca i Mallorca

Divendres 8 de maig l'associació Soca de Mots organitza una trobada de glosadors de les dues illes per compartir versos a Es Mercadal

La glosa es convertirà aquest divendres en un llaç que aproparà un poc més Menorca i Mallorca. L'associació Soca de Mots, de defensa i promoció de la glosa menorquina, ha organitzat una trobada entre glosadors de Mallorca i Menorca amb la idea de "compartir coneixements, experiències i inquietuds".

La trobada, que tindrà lloc divendres dia 8 a la sala multifuncional d'Es Mercadal a partir de les 21 h, tindrà la participació d'alguns dels millors exponents de la glosa mallorquina, com ara Antònia Nicolau 'Pipiu', Maribel Servera, Macià Ferrer 'Infermer' i el col·laborador de l'ARA Balears Mateu Matas 'Xurí'.

En representació de la glosa menorquina, hi actuaran els glosadors Moisès Coll, Toni Rotger i Vicent Marí, acompanyats de la sonadora Annabel Villalonga.

Soca de Mots vol aprofitar que "la glosa i les diferents formes de vers improvisat es troben en un bon moment a les dues illes germanes" per tal de promocionar aquest bocí de cultura illenca.

 

 

 

El + vist

El + comentat