Antoni Verger abandona la política

L'ecosobiranista ha anunciat en una carta al perfil de Facebook que no es presentarà com a candidat a la secretaria general de MÉS

Antoni Verger ha anunciat aquest dijous dematí que abandona la primera línia política. Ho ha fet amb una carta publicada al perfil de Facebook i en la qual ha explicat els motius que l'han portat a renunciar a presentar-se com a candidat a la secretaria general de MÉS i el PSM.

Segons explica, durant el Nadal va decidir fer una passa al costat per tal de descansar i recuperar forces i tornar a la seva tasca professional com a tècnic de transports a l'Administració per tal de tenir temps per a la seva filla de 15 mesos. En aquest sentit és molt clar: "Necessit descansar".

"Després de 8 anys dedicat de ple a l'activitat política, sent que necessit ara un temps de pausa, tornar a exercir la meva professió de tècnic de transports a l'Administració, i sobretot, poder dedicar el màxim de temps possible a la meva filla Roser, de 15 mesos", assenyala.

El que va ser candidat de MÉS al Congrés dels diputats en les passades eleccions destaca que no és un adéu definitiu i que entre els seus plans de futur hi ha acabar la carrera de Filosofia, que va deixar enlaire l'any 2007.

 

Aquests propers mesos de març i abril de 2016 està previst que es duguin a terme el Congrés del PSM i l'Assemblea...

Posted by Antoni Verger on  dimecres, 27 / gener / 2016

" data-width="500">

Més continguts de