Balears 22/07/2013

MÉS reclama l’ús públic de Marivent i vol que s’investiguin les possibles irregularitats

La formació dóna suport a la investigació sobre possibles irregularitats en la contractació del servei de neteja del palau

ARA Balears
1 min

PalmaMÉS dóna suport a la investigació judicial sobre possibles irregularitats en la contractació del servei de neteja del palau de Marivent que ha comportat la imputació de l'exconseller de Presidència del Govern Albert Moragues (PSIB). Tanmateix, la formació econacionalista ha demanat que el palau es posi a disposició dels ciutadans amb usos artístics i culturals per tal que el Govern "deixi d'aportar el milió i mig d'euros públics anual per a la residència estival dels monarques".

La formació recolza les investigacions judicials per tal que s'esclareixi si hi ha hagut malbaratament de recursos públics entre 2007 i 2011, període en què Moragues va obrir l'expedient de contractació de la neteja i el va autoritzar amb la seva firma durant el seu mandat en el departament autonòmic de Presidència. Més insta el Govern a personar-se en el cas d'acusació particular per a què reclami que es tornin els doblers públics malbaratats.

Així mateix, els econacionalistes demanen que el palau de Marivent ha de ser d'ús públic tal com ho va anunciar la Fundació Pública Museu d'Art Saridakis en 1966 quan va cedir el palau a la Diputació Provincial. L'any 1973, la Diputació va donar el palau a la familia real cosa que va suposar el tancament del Museu al públic.

stats