CIUTAT
Balears 03/07/2013

MÉS denuncia la mala gestió dels autobusos per part de Cort

La coalició ecosobiranista afirma que les retallades en línies i la reducció de les freqüències perjudica els usuaris

ARA Balears
1 min

PalmaEl portaveu de MÉS a l'Ajuntament de Palma, Antoni Verger, i la regidora Marisol Fernández han recordat avui que les retallades en el transport públic "estan degradant el servei" i provocant un "empitjorament inacceptable en un sistema que pretén facilitar la vida tant dels residents com dels turistes". Asseguren que el Govern aplica retallades indiscriminades i sense consens ni diàleg amb ningú.

L'equip de govern del PP, presidit pel batle de Palma, Mateu Isern, ha suprimit línies, ha disminuït freqüències i ha apujat les tarifes un 23%. En conseqüència, segons MÉS, la massificació de les línies està augmentant, com també l'espera dels usuaris en les parades i cada dia fins a 35 busos s'acumulen estacionats a les cotxeres de l'EMT.

Antoni Verger diu que "és especialment greu" que les retallades es facin en temps de crisi, ja que els gestors haurien de promoure l'ús del transport públic per estalviar recursos i energia, perquè "ara molts ciutadans no poden sufragar els costos de tenir un cotxe privat i depenen del transport públic". Tanmateix, Marisol Fernández afirma que el fet que l'Ajuntament carregui el pes de les retallades damunt els usuaris "és molt injust i abusiu".

MÉS afegeix que les retallades afecten majoritàriament palmesans que viuen en barris de Ciutat com Son Espases, Son Sardina i el Fortí. Verger conclou dient que "es nota que el batle no és usuari de l'EMT".

stats