Publicitat
Publicitat

Marta Jordà i Albert Abad elegits coportaveus de Més Joves

L'objectiu de MÉS Joves de cara a les eleccions municipals i autonòmiques serà contribuir "a treure el PP i Bauzá de les institucions i recuperar tots els drets perduts durant aquesta legislatura"

La segona assemblea de MÉS Joves ha escollit Marta Jordà i Albert Abad coportaveus de l'organització juvenil de la coalició ecosobiranista.

L'assemblea celebrada aquest divendres al Casal de Barri Joan Alcover de Palma va servir per dotar d'estructura l'organització política juvenil i per establir les bases del que serà el programa electoral jove de MÉS per Mallorca, ha informat la coalició en un comunicat.

Jordà va assegurar que l'objectiu de MÉS Joves de cara a les eleccions municipals i autonòmiques serà contribuir "a treure el PP i Bauzá de les institucions i recuperar tots els drets perduts durant aquesta legislatura".

Abad va afegir que MÉS per Mallorca i MÉS Joves "seran una peça clau de l'engranatge que farà possible un canvi de model en totes les institucions".

Jordà (Sant Joan, 1989) i Abad (Palma, 1992) es van presentar a les primàries de MÉS per Mallorca del passat novembre i formaran part de les llistes electorals al Consell de Mallorca i al Parlament balear, respectivament. Jordà serà vuitena en la candidatura a la institució insular i Abad ocuparà la posició número 23 de la llista a la cambra legislativa autonòmica.

L'assemblea també va triar als membres de la resta de la coordinadora que són: Lluïsa García, Marta Guijano, Sandra Navalón i Laura Martínez, de Palma; així com Jaume Palou, de Montuïri, i Miquel Galmés, de Manacor

Etiquetes

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT