MÉS confia que Cabrer "no tengui la mala memòria" de la infanta Cristina

Fina Santiago ha destacat que a partir de la "qualitat de les respostes" de Cabrer es comprovarà si "realment té voluntat d'ajudar la Justícia"

La portaveu adjunta de MÉS al Parlament, Fina Santiago, ha confiat aquest dimarts que la diputada del PP Mabel Cabrer, citada a declarar com a testimoni en el cas Over, "no tengui la mala memòria" que ha tengut la infanta Cristina en el cas Nóos.

Santiago ha comentat que Cabrer té en l'actualitat responsabilitats públiques com a portaveu del PP al Parlament i com a diputada, i ha recordat que va ser consellera del Govern de Jaume Matas a la legislatura 2003-2007, el període investigat en aquesta causa sobre el presumpte finançament il·legal del PP balear.

De la "qualitat de les respostes" que ofereixi la diputada popular al jutge instructor, José Castro, es comprovarà si Cabrer té "realment voluntat d'ajudar la Justícia o de complir amb un procediment judicial", ha dit Santiago.

"Confiem que la senyora Cabrer tengui més memòria que la infanta, que no es recordava de res", ha insistit.

En aquest context, la diputada econacionalista ha criticat les recents declaracions de la secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, referides al fet que davant els casos de corrupció que afecten el seu partit l'únic que es pot fer és "demanar perdó".