El PP col·loca tres càrrecs polítics a la comissió "tècnica" que decidirà el futur del Molinar

L'equip de govern de Cort, que ha demanat una pròrroga a l'Autoritat Portuària, deixa en les seves mans la posició sobre l'ampliació del port

L'equip de govern del PP a l'Ajuntament de Palma ha col·locat tres càrrecs polítics municipals en la comissió "tècnica" que ha de valorar el projecte d'ampliació del port del Molinar. La valoració que faci aquesta comissió determinarà la posició oficial de Cort respecte del polèmic projecte. El termini perquè l'Ajuntament s'hi pronunciàs acabà la setmana passada i ara ha demanat una pròrroga de 45 dies per fer-ho a l'Autoritat Portuària.
A la comissió, integrada per nou membres i que avui ha estat aprovada per decret, hi figuren Fernando González, gerent d'Urbanisme i número dos del tinent de batle Jesús Valls; el director i responsable en el seu moment de l'informe d'un full i mig perquè Cort proposàs el solar de Son Espases per fer el nou hospital, Bartolomé Abad, i el coordinador general d'Infraestructures, José Alejandro Asensi. Els sis membres restants de la comissió són tècnics i enginyers municipals.
Els grups de l'oposició han qüestionat avui la composició de la comissió aprovada pel PP i han criticat que la posició municipal sobre l'ampliació del port del Molinar es vulgui deixar exclusivament en les seves mans. Els populars presenten avui una proposta en aquest sentit. El portaveu de MÉS, Antoni Verger, ha demanat a Valls si el retard a constituir la comissió "és perquè l'ha haguda de pactar amb José María Rodríguez", mentre que Iolanda Garví (PSOE) ha qüestionat que el govern municipal s'escudi en una comissió tècnica per amagar les valoracions polítiques del projecte del Molinar.