MOTO3

Lluís Salom guanya a Montmeló i se situa líder del Mundial de Moto3

La cursa ha estat emocionant i Lluís Salom, Maverick Viñales i Álex Rins s'han disputat el triomf fins al darrer revolt

Lluís Salom ha aconseguit el triomf en la categoria petita del GP de Catalunya al circuit de Montmeló. El balear, que ha sumat la tercera victòria de la temporada, ha superat Maverick Viñales al capdavant de la general del Mundial. El podi l'han completat dos catalans: Àlex Rins i Maverick Viñales.

La cursa, com era de preveure, ha estat en grup. Fins a cinc pilots han arribat a les últimes voltes amb opcions d'aconseguir el triomf a la categoria petita. Maverick Viñales, Àlex Márquez, Àlex Rins, Efrén Vázquez i Lluís Salom s'han anat perseguint i intercanviant-se contínuament les posicions, fent gaudir els espectadors amb bones frenades i grans avançaments.

A cinc voltes per al final, Lluís Salom ha intentat trencar el grup. El balear, un expert en els finals de cursa, s'ha situat primer i ha intentat partir tot sol. Àlex Márquez, amb ganes de fer-ho bé davant l'afició catalana, ha tirat de la resta del grup per evitar que Salom s'escapàs. El de Cervera s'ha vist superat pel seu company de l'equip Estrella Galicia 0,0, Àlex Rins i per Maverick Viñales, que l'han rellevat per perseguir el pilot balear. De fet, ha semblat que el petit dels germans Márquez ha pagat car l'esforç i en les darreres voltes s'ha despenjat de la lluita pel podi i s'ha hagut de tornar a conformar amb la quarta posició.

El + vist

El + comentat