El Consell planeja obrir la via de Son Ferriol aquesta setmana

Les obres s'emmarquen en el projecte del tram II del desdoblament de la Ma-30

El Consell de Mallorca té previst reobrir aquesta setmana al trànsit rodat la travessia de Son Ferriol després de la finalització de les obres de la xarxa de pluvials, ha indicat aquest dimarts la institució insular.

"La travessia s'obrirà al trànsit aquesta mateixa setmana després d'estar tancada des del 20 d'octubre per fer més urbana la via", ha precisat el Consell en un comunicat.

La propera reobertura d'aquesta via ha estat anunciada després que avui el conseller d'Urbanisme i Territori, Mauricio Rovira, i el director insular de Carreteres, Rafael Gelabert, hagin visitat aquest tram de la carretera vella de Sineu al seu pas pel nucli palmesà i es reunissin amb veïns que han cedit gratuïtament terrenys per a la construcció de voreres.

"Dotar de voreres aquest tram era important per a temes de seguretat i perquè quedàs més integrada al poble. A més, tota la via tenia un problema de sempre, que eren les inundacions quan plovia fort. Ara queda garantit que aquest problema està resolt" , ha destacat el conseller Rovira.

Aquesta actuació, que s'ha realitzat en col·laboració amb l'Ajuntament de Palma, forma part del projecte del tram II del desdoblament de la Ma-30, que inclou els nous accessos a Son Ferriol i Son Llàtzer.

En aquests moments, resta pendent instal·lar una capa de rodament que es farà quan deixi de ploure en les pròximes hores, ha explicat el Consell.

El + vist

El + comentat