El PSOE de Menorca declara "innegociable" la presidència del Consell

Insisteixen en que sigui presidenta la seva candidata, Susana Mora, com a "número 1 de la llista més votada"

El secretari general del PSOE de Menorca, Vicenç Tur, ha qualificat avui de "innegociable" la presidència del Consell insular per a Susana Mora "com a número u de la candidatura d'esquerres més votada".

Tur ha recordat que el PSOE de Menorca ha respectat l'adjudicació de les alcaldies de Maó, Ciutadella i Sant Lluís a favor de Ara Maó, PSM-MÉS per Menorca i Volem Sant Lluís, respectivament. "Cal reivindicar l'autonomia política de Menorca, que sempre ha reclamat MÉS, i per tant no anem a entrar en cap joc de repartiment de cromos", ha dit el líder insular dels socialistes. "Les negociacions a Palma pel Govern balear no han de condicionar ni influir les que es realitzen a Menorca pel Consell insular", defensen el PSOE menorquí.

La candidata socialista a la presidència del Consell ha sol·licitat a MÉS i Podem reprendre la setmana vinent les negociacions per a la institució insular, que van quedar interrompudes ahir tarda en desconvocar el PSOE la reunió amb les altres dues formacions d'esquerres. Segons Mora, "les decisions que afecten a Menorca han d'adoptar-se a Menorca, a favor de Menorca i els menorquins".

El + vist

El + comentat