Barceló guanya el concurs per l'explotació del palau de congressos

La mesa de contractació ha triat l'oferta de Simón Pedro Barceló per adjudicar la gestió amb opció de compra de l'infraestructura i l'hotel anex

La mesa de contractació integrada per funcionari del Govern balear i l'Ajuntament de Palma s'ha decantat finalment per l'oferta del grup Barceló per l'adjudicació de la gestió del Palau de Congressos. Barceló havia oferit 1,7 milions anuals pel lloguer de l'infraestructura i 40,5 milions per l'opció de compra de l'hotel anex en un període de cinc anys.

D'aquesta manera, Barceló s'imposa per 88'84 punts a 85 a l'oferta de Meliá que proposava 1,3 milions per lloguer del Palau de Congressos i 60 milions per la compra de l'hotel. Hores després d'haver-se conegut ambdues ofertes, el tinent de batle de Turisme de Palma i el conseller de Turisme, Álvaro Gijón i Jaime Martínez respectivament, han anunciat quina era la guanyadora.

Els dos grups, Barceló i Meliá, havien plantejat la mateixa fórmula d'explotació: lloguer del recinte congressual i de l'hotel amb opció de compra durant cinc anys sobre l'immoble d'allotjament per un mínim de 40,5 milions d'euros. Respecte a l'oferta tècnica, que recull conceptes com a manteniment i conservació del complex, Barceló havia aconseguit una puntuació de 13,05 punts sobre 20 i Meliá 9,40 punts.

Ara, el proper dijous el consell d'administració el consell d'administració es reunirà per ratificar la decisió de la mesa de contractació

Més continguts de

El + vist

El + comentat