Orgull Llonguet prepara una "batalla" entre Canamunt i Canavall

L'aigua serà la protagonista d'aquesta nova festa d'estiu de Palma, prevista per al 12 de juliol i de la qual els organitzadors encara han de tancar els detalls

El col·lectiu Orgull Llonguet prepara una "batalla festiva" que commemori l'enfrontament entre els històrics "bàndols" de Ciutat, Canamunt i Canavall, perquè esdevingui una nova festa d'estiu de Palma. Els organitzadors,  promotors de distintes iniciatives per crear un model festiu més popular i participatiu a la ciutat, encara han de tancar-ne els detalls, però han avançat que l'aigua serà la protagonista de la "batalla" i la data escollida en principi és el diumenge dia 12 de juliol.

A través de les xarxes socials, Orgull Llonguet ja ha fet una crida a la participació perquè es facin aportacions per a l'organització d'aquesta festa d'estiu a Palma. A més, adverteixen que, precisament per això, la informació que s'ha començat a facilitar encara pot patir canvis. La "batalla" coincidiria amb les festes d'estiu que organitza l'Associació de Veïns de Canamunt. Fa unes setmanes s'ha conegut que enguany deixarà de celebrar-se un dels actes més multitudinaris que hi tenien lloc aquests dies, com era el Santfermí del bar España.

 

 

Més continguts de

El + vist

El + comentat