Societat
Balears 27/05/2013

Biblioteques obertes fins a mitjanit pels exàmens de juny

L'Ajuntament de Palma amplia l'horari de dues sales d'estudi per als joves que preparen Selectivitat i el fi de curs de la UIB

A. Zurimendi
1 min

PalmaEls estudiants que preparin exàmens durant les properes setmanes, tant per Selectivitat com per les proves de final de curs de la UIB, podran aprofitar les sales d'estudi municipals fins a mitjanit. Concretament, es tracta de la biblioteca Josep Maria Llompart (ubicada a l'Escorxador) i la biblioteca Ramon Llull.

L'extensió de l'horari arribarà fins a la mitjanit, de manera que els alumnes podran estudiar a les instal·lacions municipals des de les 8.30 hores del matí fins a les 00.00 hores. Aquestes dues biblioteques es dividiran l'horari "de guàrdia". Així, el centre de l'Escorxador mantindrà el nou horari fins al 2 de juny, mentre que de dia 3 al 13 de juny serà la biblioteca Ramon Llull la que quedi oberta fins a la mitjanit.

L'Ajuntament de Palma informa que aquesta mesura també afectarà els caps de setmana durant el període de 25 dies en què s'amplia l'horari habitual.

stats