Societat
Balears 16/07/2013

MÉS demana el tancament de la plaça de bous fins que arreglin les deficiències

L'edifici hauria d'haver passat la inspecció urbanística el 2009

Ara Balears
1 min

PalmaLa coalició MÉS ha demanat a l'Ajuntament de Palma la suspensió cautelar de la llicència d'obertura de la plaça de bous, fins que els propietaris solucionin els problemes derivats del seu mal estat.

Segons el portaveu de MÉS a Cort, Antoni Verger, "l'estat de degradació general de la plaça és molt evident i ja és hora que l'Ajuntament es prengui seriosament el problema i obligui a la propietat a realitzar les obres de reparació necessàries per evitar perills per a les persones".

Verger recorda que durant aquesta primavera i estiu ja s'han celebrat espectacles amb l'assistència de milers de persones, com el recent concert d'Alejandro Sanz. "I és un perill evident de seguretat" diu Verger. Tant és així que MÉS ha registrat aquest matí sengles denúncies situació davant la Delegació de Govern i la Direcció General d'Interior del Govern balear.

A més a més, la situació és encara més greu pel fet que l'edifici hauria d'haver superat la ITE l'any 2009, com pertocava als edificis catalogats.

Finalment, Verger recorda que ja el setembre de 2011, l'Ajuntament de Palma imposà una multa de 600 euros a l'entitat propietària de Coliseu Balear. Dos anys després, però, tot segueix igual.

stats