Balears 13/07/2013

Rajoy, a Palma

El president del Govern espanyol donarà la benvinguda a una reunió amb els ministres d'Afers Exteriors dels països membres de la Unió Europea

1 min
El president del govern espanyol, Mariano Rajoy / EFE

El president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, inaugurarà la reunió del Grup de Reflexió sobre el futur de la Unió Europea, que tindrà lloc divendres que ve a Palma a les 18.00 hores i que té com a objectiu intentar tancar un document "comú" contra la crisi .

En aquesta reunió, en la qual participaran els ministres d'Afers Exteriors dels països membres de la Unió Europea, està previst discutir un document en el qual s'analitzarà "què cal fer per sortir de l'actual recessió econòmica", segons va explicar el ministre espanyol del ram, José Manuel García-Margallo, el passat mes de maig.

"Estem en un moment de reflexió sobre una crisi que ja dura massa temps", va assenyalar el ministre, qui, a més, va incidir en la "importància" d'aquesta trobada. García-Margallo també va explicar que l'esdeveniment ha estat convocat arran d'una "iniciativa conjunta" d'Espanya i Alemanya.

stats