ARA DIUEN QUE...

Pastor ja coneix Pascual

El vicepresident d'El Pi es reuneix amb la previsible candidata del seu partit a Palma

El batle de Manacor i vicepresident d'El Pi, Toni Pastor, ha conegut aquest dimarts la previsible candidata a Palma del seu partit, l'advocada Maria Pascual. Fa dues setmanes, quan es va parlar d'ella per primer pic, va admetre que no la coneixia. Aquest dimarts s'hi ha reunit abans del ple del Parlament en un cèntric bar de Palma.

Els magistrats de la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia tenien ganes al Govern, després que l'any passat es botàs amb un decret llei la suspensió cautelar que havien decretat. El president de la sala, Gabriel Fiol, és el portaveu de Jutges per la Democràcia, que ja va criticar en el seu moment la maniobra de l'Executiu per "burlar" aquella suspensió cautelar.

La sentència que anul·la el decret del TIL ha generat un gran expectació en el Parlament, on han acudit tots els mitjans a cercar les primeres paraules de la consellera Camps. I la consellera ha hagut de reconèixer de manera  insistent que encara no s'havia llegit la sentència.

El + vist

El + comentat