El Teatre de Petra celebra els 10 anys

Actuacions musicals de Roger Mas, Carlos Núñez i els Xeremiers de Petra tindran cabuda al teatre Es Quarter, entre moltes altres activitats

El teatre de Petra Es Quarter celebra aquest 2015 el 10è aniversari amb una programació especial que va des del teatre fins a la música, passant per les gloses i els Xeremiers de Petra. Tot un programa d'activitats "amb artistes que han actuat diverses vegades" a l'escenari i que "segurament no és casualitat" que tornin a deixar-se veure entre les bambolines d'Es Quarter per commemorar 10 anys de projectes culturals, segons ha comunicat l'equip del teatre.

La programació s'obrirà el proper dissabte 21 de febrer amb el directe del cantautor català Roger Mas amb un repertori format per cançons de tots els seus treballs abans que Mas entri a estudi a enregistrar el seu nou disc. També hi tindrà cabuda la interpretació còmica de l'actor Toni Albà. Famós per les seves actuacions a televisió, sortirà a l'escenari per provocar el públic amb una nova creació en què l'art de la comèdia es posa al descobert sense engany.

L'intercanvi entre la glosa, la cançó tradicional de les Illes i la cançó d'autor es reuniran a l'escenari amb un mateix eix vertebrador: el cançoner popular. Els més petits també podran gaudir dels 10 anys amb l'obra 'El petit drac', en què aprendran a reduir, reutilitzar i reciclar.

Al mes de maig, el menorquí Cris Juanico presentarà el seu nou disc 'F(a)usta', deu cançons que són el resultat d'una maduresa artística que resumeix la seva dilatada trajectòria musical. I el gallec Carlos Núñez farà sonar la gaita en un concert inèdit a l'església parroquial de Sant Pere de Petra amb col·laboracions de músics de Mallorca i de Petra, on també es podrà escoltar, en algunes peces, el so de l'orgue de l'església.

La programació ja està enllestida i es poden fer les reserves d'entrades que, segons l'equip del teatre, conviden a gaudir de la cultura i a "continuar gaudint" del Teatre de Petra en els seus 10 anys.

 

Més continguts de

El + vist

El + comentat