ART

Antonio González exposa ‘The Apartment’ a la L 21 Palma

La inauguració serà aquest dijous a les 20 hores

La galeria L21 Palma presenta aquest dijous a les 20 hores l'exposició individual ‘The Apartment (dense painting)’ d'Antonio González (Alacant, 1974), en la qual es mostren les seves darreres pintures.

El fet d'exposar en un espai d'aspecte domèstic fa que la manera com es concep l'exposició sigui diferent, no només per a l'espectador, sinó també per a l'artista. A més dels quadres i dibuixos d'Antonio González, distribuïts per la sala hi haurà algunes pertinences personals de l'artista. Per exemple, s’hi podran trobar llibres d'apunts, algunes de les seves lectures o pel·lícules i petits objectes amb els quals conviu en el seu dia a dia, o bé a l'estudi o bé a casa.

David Barro diu sobre ell: "D'aparença improvisada, treballa escassos elements que combina i repeteix, insistint-hi per parlar sobre la pintura i l'acte de pintar. A partir de certs motius, que apareixen constantment en les seves obres, crea una sèrie de signes representatius. Són imatges ràpides, que no eviten el defecte, sinó que assumeixen les protuberàncies del procés acumulatiu de la pintura com a lloc per a l'evidència del que és àgil de la construcció de la imatge.

En els darrers treballs, la brillantor de l'esmalt sintètic sobre el paper mat provoca noves sensacions. Però la seva és una pintura intranquil·la, aliena a significats concrets, encara que capaç de construir-se amb un vocabulari singular a partir de la simplicitat reiterativa de les formes i les seves maneres d'ocupar la superfície. Perquè Antonio González no ens imposa un llenguatge, però ens introdueix en una complexa conversa amb aquest. El procés es concep així com a recerca, com a pregunta, com a proposta més que com a afirmació".

Més continguts de