ARA DIUEN QUE

Aina Díaz abandona Esquerra Unida i vol fer un 'Guanyem'

Marga Durán comença a conèixer el PP de Palma, molts de treballadors d'[M] reben la sentència a l'estranger i el PI es mou a Eivissa

Aina Díaz abandona Esquerra Unida i vol fer un 'Guanyem'

Després de mesos expressant públicament les seves diferències amb l'estratègia política de la formació, Aina Díaz, activista "estrella" mallorquina a les xarxes socials, ha anunciat que en breu es donarà de baixa com a militant d'Esquerra Unida. Misser de professió i lligada als moviments socials, es diu que Aina Díaz abandona per la impossibilitat de configurar dins EU una força del tipus 'Guanyem' a Palma, com és la seva intenció. La seva sortida coincideix amb el nomenament de Maribel Alcázar com a nova coordinadora d'EU a Palma.

Marga Durán comença a conèixer el PP de Palma

La nova candidata del PP de Palma, Marga Durán, ha començat a fer un curs accelerat per conèixer el partit que representarà a les properes eleccions. Dilluns es va reunir amb les Noves Generacions de Ciutat i aquest dimarts, de la mà de José María Rodríguez i Álvaro Gijón, ha conegut als membres de les juntes de districte de Llevant i de la Platja de Palma. "El que haguem de fer ho decidirem entre tots i ho plasmarem al programa electoral", els hi ha dit Durán.

Molts de treballadors d'[M] reben la sentència a l'estranger

La sentència del TSJIB que desestima la demanda dels extreballadors de la Ràdio i la Televisió de Mallorca pel seu acomiadament ha estat rebuda per molts d'ells a l'estranger. El tancament d'[M] i Ona Mallorca al principi d'aquesta legislatura coincidí amb una forta crisi al sector que va fer que els professionals que tenien la possibilitat sortissin cap a altres països a cercar feina, i encara continuen allà.

El PI es mou a Eivissa

 A Eivissa es comenta que el PI es mou en alguns municipis de cara a les properes eleccions, més del que pot semblar a primera vista i està guanyant així un perfil propi en aquesta illa. Es destaca especialment la tasca que està fent l'actual portaveu de la formació a l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany, Juanjo Ferrer, que serà el candidat del PI al Parlament per l'illa d'Eivissa sota les sigles de Nova Alternativa.