CAP AL 24-M

Podem acusa Cort de tallar el llum al seu míting

L'acte central de la formació al parc de la Riera s'ha retardat gairebé una hora per problemes amb el subministrament elèctric

Podem ha acusat l'Ajuntament de Palma, governat pel PP, d'haver tallat el subministrament elèctric al míting central que la formació duia a terme aquest dimecres a l'amfiteatre del parc de la Riera. L'acte polític de la formació ha començat amb gairebé una hora de retard i la primera a fer les acusacions ha estat la dirigent Laura Camargo, que ha explicat al públic des de l'escenari que els problemes es devien que "Cort ens ha tallat el llum, ens tenen por".

Més tard, membres de l'organització de Podem, en una versió que després ha estat corroborada pel tècnic de so contractat de manera independent, han explicat que passades les 18 hores, quan en quedaven només dues per a l'inici del míting, els aparells que ja estaven instal·lats per a l'acte a l'amfiteatre del parc de la Riera han quedat sense subministrament elèctric. "Quan he demanat explicacions a l'Ajuntament, només m'han dit que Gesa havia de fer unes reparacions a la zona", ha explicat l'esmentat tècnic.

El problema ha fet que l'organització hagi hagut de contractar en poc temps un generador elèctric extern per poder donar subministrament a tots els aparells. Aquest ha estat el motiu del retard, segons ha assegurat també el tècnic. "Resulta que l'Ajuntament ha hagut de tallar el llum a aquest parc precisament avui", ha dit també Íñigo Errejón durant la intervenció en el míting, n'ha apuntat la responsabilitat directament a Cort i s'ha queixat per això "d'interessos electoralistes" en aquest fet.