ARA DIUEN QUE...

Podem no demana als seus si entraria en un govern del Consell de Mallorca presidit pel PSIB

Crítiques internes a la formació per la negociació de la presidència del Parlament

- Podem ha iniciat aquest diumenge una consulta telemàtica als seus inscrits per demanar si aproven els acords programàtics assolits per al Govern balear i per al Consell de Mallorca, a més de plantejar els possibles escenaris de govern. En la consulta que fa sobre el Consell de Mallorca evita demanar explícitament si hauria d'entrar o no en un govern presidit pel PSIB. Demana si hauria de votar la investidura perquè el PP no governi, si hauria d'entrar en un tripartit que no estigués governat pel PSOE, si hauria d'entrar en un bipartit Podem-MÉS o si Podem, en cas de no arribar a cap acord, hauria de votar a la investidura i no entrar al Govern. L'opció d'un tripartit presidit pel PSIB no es planteja.

- En els fòrums que té Podem són diverses les veus crítiques amb la direcció de la formació per les negociacions que ha portat a terme aquesta setmana per quedar-se la presidència del Parlament a canvi de garantir la investidura com a presidenta del Govern a la socialista Francina Armengol.

- El tinent de batle de Palma, Toni Noguera (MÉS), preveu fer aquest dilluns una compareixença per posicionar l'Ajuntament clarament en contra del projecte d'ampliació del Port del Molinar. Serà el primer gest del nou Consistori de rebuig a aquesta actuació perquè anunciarà les passes a seguir per aturar l'ampliació.

-Una altra compareixença, en aquest cas televisiva, és la de David Abril. MÉS es queixava de "no tenir tele". Al final, la té: 13TV. El número 3 del partit ecosobiranista intervé aquest diumenge en el programa de debat 'La Marimorena', de la cadena conservadora i propietat de la Conferència Episcopal, presentat per Carlos Cuesta i amb col·laboradors habituals com Isabel San Sebastián i Jaime González.

El + vist

El + comentat