L'Ajuntament de Pollença inicia la remodelació de la urbanització de Gotmar

Es tracta d'una reivindicació històrica dels veïns

L'Ajuntament de Pollença iniciarà dilluns que ve el condicionament dels serveis de la urbanització de Gotmar. Es compleix així en part una reivindicació històrica del milenar de veïns que viuen en aquesta zona. Al contrari del que passa en altres urbanitzacions, com la de la Font, aquesta està recepcionada i, per tant, és sòl urbà. Això implica que el manteniment és competència del Consistori.

La reforma suposarà el soterrament de cablatge, el condicionament de les pluvials, l'asfaltatge de carrers, etc. El pressupost que s'hi destina és d'1,2 milions d'euros. Avui ja han començat les prospeccions del terreny.

Deixadesa

L'enginyer encarregat del projecte, Alfonso Martín, ha indicat que bona part de les infraestructures de Gotmar tenen 50 anys. "El clavegueram està en mal estat i l'asfaltatge és molt precari", ha dit.

Aquestes obres afectaran una bona part de la urbanització, però encara deixaran per a una propera intervenció la zona del Putget. Aquesta és la segona fase d'un projecte per habilitar tota la zona. El Consistori s'ha compromès a deixar el projecte redactat perquè la tercera fase es pugui dur a terme durant la propera legislatura.

Gotmar és una urbanització aixecada durant els anys seixanta al costat del Port de Pollença. En els anys 90 s'hi construïren la majoria de xalets, molts dels quals eren d'alt estànding.

L'empresa encarregada de fer les obres és una UTE formada per Acsa i Llabrés.