“La construcció de nous habitatges creix després de cinc anys de crisi a Balears", portada de l''Última Hora'

"'El Ico', en vaga de fam perquè 'La Paca' sigui traslladada a Palma" és un altre dels titulars de la portada de l''Última Hora'

Els diaris d'aquest dimarts titulen:

Ultima Hora Mallorca: "La construcció de nous habitatges creix després de cinc anys de crisi a Balears"; "Les renúncies a les herències augmenten un 180 per cent des del 2007"; "La coordinadora del nou model lingüístic d'IB3 demana 'paciència' a la UIB"; "El Ico', en vaga de fam perquè 'La Paca' sigui traslladada a Palma".

Menorca Diario: "Alaior proposa obrir un museu del calçat al Pati de sa Lluna"; "La restauració de l'obelisc cau a trossos"; "Proliferen els episodis d'incivisme en les nits de Maó"; "Tadex: 'La nova Llei de finançament ens garanteix més recursos'"; "La jutgessa ordena aturar la nova estació de busos de Ciutadella"; "La construcció d'habitatges remunta el 2014, després de cinc anys de crisi"; "Maó consolida la Fira del Llibre amb lectures al carrer"; "Les 100 utilitats més curioses de les matemàtiques"; "Productes locals, quan la salut importa més que el preu". 

Última Hora de Ibiza: "La falta de mitjans aeris en l'inici de l'incendi dels Cubells, objecte de crítica";  "Llibertat amb càrrecs per al conductor de l'atropellament mortal"; "El PP veu bé demanar el canvi de la llei d'hidrocarburs del 98"; "El govern de Vila espera que el PSOE-Pacte no al·legui contra la neteja"; "Salinas, més enllà d'Ormaechea".

ARA Balears: "El PP confirma el canvi de criteri lingüístic d'IB3 sense consultar la UIB"; "Proves policials sota sospita"; "Sanitat: dos de cada tres illencs, contra les retallades"; "Cort no canviarà la normativa de retolació"; "La via federal s'obre camí a Madrid".

El Mundo: "Els experts de Mas no veuen riscos en la independència"; "Ucraïna autoritza l'atac als separatistes prorussos"; "'Vaig pagar 70.000 euros de comissió a IU en una caixa de sabates"; "Els bancs tornen a donar el 100% de la hipoteca, però només per als seus pisos".

El País: "Els rebels desafien Kíev amb l'ocupació d'edificis en més ciutats"; "El tren ràpid deixa enrere els avions"; "Els assessors de Mas asseguren que la UE acceptaria una Catalunya independent"; "L'opció d'un avançament electoral a Andalusia cobra força".

La Razón: "Ucraïna, a un pas de la guerra civil"; "La Junta subvenciona els islàmics que volen expropiar la Mesquita de Còrdova"; "Els assessors de Mas insisteixen que un estat català continuaria a la UE".

Abc: "Putin descús Ucraïna"; "El rei defensa la recuperació d'Espanya en la seva visita als Emirats Àrabts".

El Periódico: "Gasolina encarida"; "Assessors de Mas insisteixen que la UE no faria fora Catalunya"; "El diumenge 27, també obert"; "La Masia sí que conquista Europa".

La Vanguardia: "El Govern replica a Rubalcaba: no hi ha oferta creïble sense PP"; "La reforma del Paral·lel, al maig"; "Tests abans de l'embaràs per evitar riscos als nadons"; "Revelat el secret de dues vidrieres de Gaudí"; "Un nou fàrmac eradica el virus de l'hepatitis C".

El Punt Avui: "L'espai és la UE"; "Baixa la immigració a tot Catalunya per la crisi"; "Kíev s'avé a celebrar un referèndum per evitar el conflicte"; "El deute públic de l'Estat puja a 290 milions cada dia".

ARA: "La via federal s'obre camí a Madrid"; "Onada de robatoris al camp"; "El tren ràpid deixa enrere els avions"; "Els assessors de Mas consideren que la UE acceptaria una Catalunya independent"; "Cobra força l'opció d'un avançament electoral a Andalusia".

Més continguts de