Publicitat
Publicitat

"Alta tensió a Son Gotleu", portada d''Última Hora'

"Bauzá apel·la a la unitat del partit i Serra alerta del caos de l'esquerra", portada de 'Diario de Ibiza'

Última Hora: El rotatiu obre amb el titular "Alta tensió a Son Gotleu", amb dues fotografies de dos successos ocorreguts durant el cap de setmana. Dedica una columna per informar de "l'empat agònic" del Mallorca davant el Numància.

Diario de Mallorca: "L'estat s'endeutarà amb 371 milions més per cobrir els pagaments a l'IB-Salut i IB3", és l'aposta de portada de 'Diario de Mallorca'. En el subtítol de la informació el rotatiu hi afegeix: "Els préstecs són per afrontar factures d'aquesta legislatura". La foto de portada és per a l'empat del Mallorca contra el Numància. "El Mallorca rescata un punt", titula.

Diario de Ibiza: El rotatiu obre l'edició amb la visita de José Ramón Bauzá a Eivissa i titular: "Bauzá apel·la a la unitat del partit i Serra alerta del caos de l'esquerra". També es destaca l'accés al lideratge de la Tercera Divisió del Formentera titulant: "El Formentera assoleix el lideratge jugant el seu millor partit de la temporada".

Periódico de Ibiza: "Bauzá exigeix 'unitat' al PP d'Eivissa per guanyar les eleccions" és el titular de portada escollit pel rotatiu, que completa la informació amb una fotografia de la visita del president a l'illa i hi afegeix: "El president obre la precampanya presentat a Virgínia Marí, Neus Marí i 'Carraca' com a candidats a Vila, Sant Josep i Sant Joan".

Diari de Menorca: "L'Estat atresora a l'illa un patrimoni de 57 edificis i 18 solars" és el titular escollit. El diari dedica la fotografia de portada a una trobada gastronòmica: "Mossegades d'alta cuina a Maó", titula.

Etiquetes

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT