ARA DIUEN QUE

Sweeney no va deixar votar a Madiop Diagne

Abril i altres dirigents de MÉS acudeixen a l'executiva amb camisetes amb l'estelada en resposta a Lladó, que assegurà que s'havia marginat l'independentisme en les primàries

- Després que Esquerra s'hagués queixat que en les primàries de MÉS no deixassin votar al candidat Madiop Diagne per un problema burocràtic, des de la coalició han informat que qui va prendre la decisió de no deixar-lo votar fou la dirigent d'Esquerra Cathy Sweeney, que formava part de la comissió organitzadora de les primàries.

- La polèmica per les declaracions de Joan Lladó, en les quals assegurà que en les primàries de MÉS s'havia marginat el vot independentista i s'atorgà la representació única d'aquesta ideologia, ha provocat que aquest dimarts diversos membres de l'executiva de MÉS hagin acudit a la reunió amb camisetes en què es podien veure estelades. Un dels que la lluïa era David Abril, coordinador d'IniciativaVerds, un dels qui més crítiques rep d'Esquerra per no ser independentista. Un altre dirigent d'aquest partit, Pau Vílchez, en portava una altra amb el lema en anglès: "La venjança no és el camí".

- L'actuació de Joan Lladó ha tingut certa repercussió al Principat, sobretot després de l'article en aquest diari de Sebastià Alzamora i dels comentaris que ha provocat en espais radiofònics com el que dirigeix Mònica Terribas a Catalunya Ràdio. Lladó té detractors i seguidors al Principat. Un dels seus defensors és el diputat al Congrés Joan Tardà, com s'ha vist aquest dimarts a les xarxes socials.

- El particular que ha interposat un recurs contra la llicència d'obres del macroprojecte de Palma Springs és Raúl Sánchez Santorio. Es tracta d'un misser d'Alacant, encara que assegura que en el procediment es troba representat per un altre professional. En conversa amb aquest diari, no ha volgut explicar si ell mateix representa un tercer o els motius que l'han duit a impugnar l'acord de l'Ajuntament de Palma. "Hi ha una normativa urbanística i ambiental que s'ha de complir", s'ha limitat a dir.

Més continguts de

El + vist

El + comentat