Podem acusa PSIB i MÉS de no haver "respectat" l'acord de govern

Insisteixen que votaran a favor de qualsevol iniciativa en contra del nomenament de Fernández Terres

Podem ha defensat avui que el seu partit no ha incomplit l'acord de governabilitat signat amb PSIB i MÉS, sinó que aquests dos partits "no l'han respectat", ja que es va acordar treballar de forma conjunta el full programàtic, l'organigrama del Govern i les persones que ocuparien els càrrecs.

La portaveu del grup parlamentari de Podem, Laura Camargo, ha aclarit avui en roda de premsa aquest assumpte després que ahir anunciàs que els partits del Govern (PSIB i MÉS) perdrien una votació en el Parlament si no rectifiquen en el nomenament de Francisco Fernández Terrés com a gerent de l'empresa pública SITIBSA i va demanar compareixences del Govern per això. Segons Camargo, Podem està en l'obligació d'impulsar una nova manera de fer política des de "l'ètica i la transparència", i ha insistit en la relació de Fernández Terrés amb constructors de Menorca i en què el seu nomenament respon als vells 'tics' del PSOE, contra els quals ells lluiten.

Camargo ha assegurat que a Podem no se'l va informar ni se'l va consultar amb la suficient antelació sobre aquest nomenament, com s'havia acordat. La diputada de Podem ha deixat clar que la seva formació se sent amb la llibertat suficient per interpel·lar el Govern al Parlament amb preguntes –ja que es tracta d'un mandat de la ciutadania– i de votar a favor de qualsevol iniciativa que vagi en contra del nomenament de Fernández Terrés.

Més continguts de

El + vist

El + comentat