Miquel Cabot serà el candidat socialista a la batlia de Marratxí

Es va comprometre a realitzar una auditoria econòmica a l'Ajuntament "que posi llum a una gestió massa fosca"

La secretària general del PSIB, Francina Armengol, va presentar dissabte a la nit Miquel Cabot com a candidat socialista a l'Ajuntament de Marratxí, amb l'objectiu d'iniciar un canvi en un municipi "cansat de batles i presidents que es preocupen més dels seus negocis que de la gent".

Cabot es va comprometre, davant més de cent persones, a realitzar una auditoria econòmica a l'Ajuntament "que posi llum a una gestió massa fosca dels comptes municipals marcats per l'elevat deute públic; baixar l'IBI i alleujar una mica les butxaques dels ciutadans dels elevats impostos que paguen en Marratxí", ha informat el PSIB en un comunicat.

També es va comprometre a "revisar la concessió del servei d'aigua que ha fet el PP per intentar que torni a ser patrimoni de tots els marratxiners".

Cabot va assegurar que el seu projecte es basa en la participació, la transparència i la priorització de les polítiques socials, cosa que considera que "xoca amb l'absència total de projecte del PP que ha deixat dormit al municipi després de 12 anys de gestió municipal" .

La candidata a la presidència del Govern, Francina Armengol, va defensar la necessitat que Cabot sigui elegit alcalde: "És el temps de la política, però d'una nova manera de fer política que retorni a les arrels, treballant amb el cor i sentint tot el que defensem i que torna a estar en entredit per les polítiques del PP d'aquesta legislatura ".