El PSIB acusa el batle de Palma de ser el responsable de l'assetjament a la Policia Local

Creuen que el seu "model policial" ha duit a la situació actual i demanen la dimissió del regidor de Seguretat Ciutadana, Guillermo Navarro

El grup municipal PSIB-PSOE ha qualificat avui de "vergonyosa situació" el que està passant al cos local de policia de Palma. A més, acusen el govern municipal de Mateu Isern de ser el responsable d'aquesta situació, ja que al seu parer és fruit del seu model policial.

El regidor socialista Antoni Donaire ha recordat que el seu grup ha demanat un ple extraordinari -que es farà el proper 18 de març- per reclamar responsabilitats i exigir la dimissió del regidor de Seguretat Ciutadana, Guillermo Navarro. L'acusen de ser el "responsable directe del descontrol" dins la Policia Local de Palma. 

Des que va sorgir el cas de la manipulació d'oposicions a la Policia Local de Palma, els fets s'han agreujat i el cas continua d'actualitat mesos després de la dimissió dels principals imputats i cada dia es coneixen nous fets que repercuteixen en la imatge del cos. El va sorgir arran de la investigació judicial dels Àngels de l'Infern i va posar al descobert una trama des de la cúpula policial i política nomenada pel batle Isern per afavorir presumptament  militants i simpatitzants del seu partit.

El grup PSIB-PSOE afirma que "les decisions del govern Isern a la Policia han dut a una situació insostenible, en la qual la imatge d'avui és el resultat del model policial que ha impulsat el batle".

Més continguts de

El + vist

El + comentat