Reial Mallorca
Esports 31/05/2013

La LFP intercedeix pel Mallorca i Gio podrà jugar davant el Valladolid

L'organisme envià una carta al club en la qual permetia l'alineació del jugador davant el Valladolid

M. Ramis
1 min
Gio protegeix una pilota en el partit davant l'Atlètic.

PalmaQuan tot el mallorquinisme ja havia assumit que no es podria comptar amb Giovani dos Santos per intentar fer realitat el miracle de la permanència davant el Valladolid i fins i tot Llorenç Serra Ferrer ja se n'havia acomiadat, la intercessió de la LFP a favor del Mallorca va provocar un gir inesperat. L'organisme presidit per Javier Tebas envià una carta en la qual s'autoritzava el club a alinear el mexicà sense que s'incorri en alineació indeguda.

En la missiva remesa al club a darrera hora de dijous horabaixa, la LFP explica que el partit entre Mèxic i Jamaica del proper dia 4 de juny és considerat amistós, per la qual cosa n'hi ha prou que el futbolista s'incorpori a la concentració de la selecció 48 hores abans del matx, i no cinc dies com marca la normativa en el cas dels partits oficials.

Gio ja havia emprès el vitge cap a Houston i, quan era a Barcelona, rebé la telefonada del club en què se l'informà que fes mitja volta i tornàs cap a Mallorca. Així, avui Gio s'exercitarà al costat dels seus companys i podrà ser alineat davant el Valladolid.

stats